Mijn verhaal


Sinds jongsaf aan ben ik bezig met voeding en gezondheid. Het is dus een logische stap geweest om mij te verdiepen in de materie tijdens mijn studentenjaren. Na mijn studies Biomedische wetenschappen op de universiteit te Gent, heb ik een unieke kans gegrepen om een additionele master in voedingswetenschappen te volgen op verschillende universiteiten in Europa (Zweden, Parijs, Ierland, Wageningen) en mijn thesis rond gluten uit te schrijven. To be honest, na mijn studies heb ik nooit het idee gehad om met een praktijk te starten, ik werd ook onmiddelijk in het bedrijfsleven – op internationale functies – gekatapulteerd.

Het ondernemersschap ligt wel in mijn bloed. Zo ontstond – initieël als hobby – Quinette ®, een gamma aan biologische vegan koekjes. Maar er is meer … 13 maart 2020: de lockdown, een dag waar we eerder nooit aan gedacht hadden.

Meer dan ooit ontstonden enorme misinterpretaties over gezondheid & immuniteit, plots veel wetenschappelijke evidentie tussen overgewicht en risico op sterfte bij covid19 patiënten, … maar ook stress, burnout, hormonale schommelingen tonen rechtstreeks verband met overtollige kilo’s.

Ik voelde me letterlijk geroepen om mensen te informeren over gezonde voeding en advies te geven rond gezond afvallen.

Ik ben een absolute voorstander van preventie dmv natuurlijke & zuivere ingrediënten. Ik maak supplementen met 0% synthetische stoffen/ bewaarmiddelen.

Mijn drive in het leven is om iedereen te doen stralen, positive vibes … fysiek & mentaal.