ANTI KILOKUUR VOOR GERICHT EN BLIJVEND GEWICHTSVERLIES 
start op 8 maart

Afvallen kan ook makkelijk en leuk zijn!
Met de Anti Kilokuur willen we jou leren hoe je jouw vetverbranding stimuleert met heerlijke recepten waarvan je hele gezin kan meesmullen!

We genieten graag en houden van onze bourgondische levensstijl. En dat is goed, genieten moeten we vooral blijven doen. Alleen… is het belangrijk om gezond en energiek door het leven te gaan. De Anti-kilo kuur van Nutrimedicine® helpt je hierbij door je op een duurzame manier kilo’s en centimeters (overtollig vet) te laten verliezen. Je voelt je beter en gezonder. Je straalt!

"Ik heb lang niet altijd een gezonde relatie met voeding gehad"

Toen ik nog bij mijn ouders woonde hadden wij een heel traditioneel voedingspatroon: vlees + patatjes + groenten en saus. Het soort vlees was bijna week op week hetzelfde en idem met de groentjes. Maar op zich normaal, want we aten wel elke dag vers en op mijn gewicht had dit ook geen invloed. Toen ik begon te studeren ging het mis. Ik dronk meer alcohol, at heel veel boterhammekes met choco en goedkope kant-en-klaar maaltijden. Ik werd nooit echt dik, maar ik voelde mij niet goed in mijn vel. Mijn gewicht schommelde, ik had geen energie, veel trek in zoet en mijn vetpercentage ging wel wat omhoog. Uiteindelijk wou ik het anders. Pascale Naessens kwam toen met haar 1e kookboek op de markt en ik dacht dit is het. Ik begon als een gek te sporten en startte mijn weg naar een gezonde levensstijl. Ik verloor mezelf helemaal in “mijn dieet” van gezond eten en sport. Alles moest op een bepaald moment wijken voor mijn gezond eetpatroon: ik schrapte meer en meer voedingsmiddelen. Eerst toegevoegde suikers, dan koolhydraten, daarna ook alcohol, dan ook vetten, … Maar het ergste was dat ik ook mijn sociale activiteiten begon te schrappen. Mijn gezonde levensstijl sloeg dus helemaal door. Tot ik op een gegeven moment nog 52 kg woog! Toen mijn maandstonden uitbleven en ik echt besefte dat ik mezelf niet meer was, besloot ik dat er iets moest veranderen. Ik ging van bon-vivant naar een saaie huismus die niet meer genoot van het leven! Dit was Julie niet meer!

Ik begon aan mijn mindset te werken, meer zelfliefde en balans kwamen in mijn leven. Ik ging opnieuw geloven in mijn eigen kracht en werkte aan mijn zelfbeeld. Weg onzeker meisje --- Welkom trotse madam die evenwicht en zin heeft in het leven!

En dat wens ik jou ook! Of je nu wil afvallen of een gezonde relatie met voeding wil, dit kan met de Anti Kilokuur!

Bij Amandine ging het ongeveer hetzelfde, behalve dan dat er in haar studententijd enkele kilo's bijkwamen. Ze voelde zich futloos, geen energie en niet goed in haar vel. Daar wou ze iets aan doen.

Welke relatie jij ook hebt afgelegd op vlak van voeding: van eindeloos diëten naar een te gezond eetpatroon waardoor je niet meer kan genieten van jouw leven. De Anti Kilokuur is gemaakt om jou weer helemaal back-on-track te zetten!

MERK JIJ DAT ...

 • ... je futloos en moe door het leven gaat?
 • … je veel beter in je vel zou zitten met een paar kilo’s minder?
 • … jij jezelf nooit op de eerste plaats zet en liever jezelf klein houdt en niet de dingen doet die je graag wil doen?
 • … je geen inspiratie hebt voor wat je elke op tafel moet zetten? En dus elke week hetzelfde eet?
 • … je geen balans vindt in je hoofd waardoor je vaak rusteloos bent en niet geniet van de dingen om je heen?
 • … je niet graag naar jezelf in de spiegel kijkt en dus ook niet liefdevol tegen jezelf communiceert?
 • … je graag meer zou bewegen maar geen tijd en energie hebt om eraan te beginnen?

NA HET TRAJECT ...

 • Kan jij in no-time simpele en lekkere gerechten op tafel zetten.
 • Ben jij je overtollige kilo’s kwijt waardoor jij veel beter in je vel zit
 • Heb je terug energie waardoor je terug meer geniet van je leven
 • Weet je beter wat gezonde voeding is en maak je andere keuze waardoor je een beter gebalanceerd eetpatroon hebt
 • Heb je een evenwichtig voedingspatroon met focus op pure & echte voeding waarbij ook nog ruimte is om te genieten
 • Weet je hoe je jouw vetverbranding kan stimuleren
 • Heb je minder last van suikercravings

Wat anderen zeggen?

Wil jij jezelf ook energieker en beter in je vel voelen? Laat je begeleiden!

De tweede editie van de Anti Kilokuur start op maandag 8 maart.

Hoe werkt de Anti Kilokuur?


De Anti-kilo kuur van Nutrimedicine® bestaat uit 3 fases en is gebaseerd op de kracht van natuurlijke eiwitten en verse pure voeding. Gecombineerd met de juiste essentiële vitamines helpt deze aanpak je om jouw lichaam en geest de perfecte balans terug te geven.


"99% van de mensen hebben baat bij een extra boost voor sneller resultaat"

De Anti-kilo kuur: 3 fases richting een stralende versie van jezelf
reset fase 1. Reset-fase: detoxen.
Italian Trulli 2. Afslank-fase: eigen vetten verbranden.
Italian Trulli 3. Stabilisatie-fase: je gezonde & lichtere versie behouden.

1. Reset-fase = 100% natuurlijke DETOX

De eerste fase is de reset fase waar we ons lichaam zullen ‘resetten’ op basis van een natuurlijke detoxkuur van 3 à 5 dagen.
Deze fase kan ook perfect en is zelf sterk te adviseren voor elke seizoensverandering.

Deze ‘body reset’ werkt op psychisch en fysiek niveau. Het is een extra motivatie voor snel gewichtsverlies bij de start van je afslankprogramma. Tegelijk hebben je organen baat bij een ‘reset’ en complete rust. Zo kunnen ze nadien functies zoals vetverbranding beter en sneller stimuleren.

In deze fase zal men je lichaam aanleren om de drang naar suiker en vetten te verminderen en de zogenaamde cravings te doen verdwijnen. De eerste 2 à 3 dagen zullen niet makkelijk zijn aangezien je lichaam zich zal moeten aanpassen. Vandaar dat het zeer belangrijk is om in deze fase vol te houden, en minimum 1 à 2 liter Nutrimedicine® thee te drinken om de honger te stillen en de lever extra te zuiveren. Het ontbijt mag je overslaan en is adviseerbaar, maar het is geen must. Het middag- en avondmaal wordt vervangen door verse lekkere home-made soep mét essentiële hoogwaardige eiwitten én vitamines van Nutrimedicine®.

2. Afslank-fase = verbranding van opgeslagen vetcellen

Fase 2 duurt 20 tot 40 dagen en bestaat uit gezonde voeding, met een focus op koolhydraat-/ suiker- en vetarm dieet. Het doel is om eigen vetcellen te verbranden en zo gewicht te verliezen, zonder spierafbraak. Extra lichaamsbeweging is niet nodig. We streven naar een hogere vitaliteit zonder hongergevoel.

In deze fase adviseren we eveneens het concept van ‘intermittent fasting’ of 16:8 regel.
Gedurende 16 uren (met de nacht inbegrepen) vast je. Gedurende 8 uren mag je eten. Dit biedt enorme gezondheidsvoordelen. Je lichaam krijgt tijd voor recuperatie. Het kan zo de – tegenwoordig vaak voorkomende – insulineresistente symptomen (sugar cravings, vermoeidheid, dipjes, …) weer in balans brengen. Je lichaam wordt als het ware geherprogrammeerd zodat je hormonenbalans wordt hersteld. Resultaat: je voelt je weer energiek en vitaal!


De Nutrimedicine® vitamines zorgen ervoor dat de typische honger-dieet-bijwerkingen achterwege blijven. Je ervaart geen 'echte' honger. Zonder ondersteuning zou dat zeker wél het geval zijn.

3. Stabilisatie-fase = gezond & energiek voor altijd

Het doel van fase 3 is om samen je gezonde en energieke versie voor altijd te behouden.

Je behoudt je gewicht en goed gevoel op basis van een plan op maat.

Nutrimedicine® gaat voor een persoonlijke aanpak en adviseert een DNA-test als uitgangspunt voor een geslaagde stabilisatie. Dit is absoluut geen must, maar kan een meerwaarde zijn. De wetenschappelijk onderbouwde resultaten zullen aangeven bij welke voeding jouw risico op gewichtstoename het grootst is. Zijn frietjes voor jou een dikmaker, of moet je eerder opletten met pasta bijvoorbeeld. Dat hangt af van persoon tot persoon.

Met of zonder DNA-test streven we samen altijd naar een gepersonaliseerd plan, dat past in jouw dagdagelijkse leven en ritme.
Wij geloven niet in een one-size-fits-all benadering, omdat we uit ervaring weten dat die minder duurzaam is. Ook zorgen de vitamines-op-maat van jouw behoeften dat er geen tekorten optreden, wat soms het geval kan zijn indien men snel afvalt.

Wist je dat ...
… 50% van een optimaal voedingsadvies-op-maat gericht moet zijn op je genetisch profiel? De andere 50% moet focussen op je voeding en levensstijl. Bekijk een voorbeeld van een DNA-verslag.

Waarom verse soep aangevuld met Nutrimedicine® poeder?

We houden niet van kant-en-klare eiwitrijke maaltijden en shakes. Ze smaken vaak ondermaats en bevatten boordevol vulstoffen. Bovendien zijn de vitamines en mineralen synthetisch toegevoegd. Ze bulken van bewaarmiddelen die je lever extra belasten, waardoor deze minder kan focussen op het proces van vetverbranding en afvallen.

Wat is er zo uniek aan Nutrimedicine® poeder versus andere poeders?

Ten eerste zorgt de combinatie van zuivere plantaardige eiwitten ervoor dat er geen spierafspraak optreedt en enkel de overtollige vetten -die nog niet zijn opgeslagen- snel worden geëlimineerd. Naast de hoogwaardige eiwitten bevat Nutrimedicine® poeder krachtige botanicals (zoals oa mariadistel en ashwanganda) voor de zuivering van je lichaam extra te boosten. De aanwezige hoge dosissen lijnzaad en chiazaad zorgen voor een vol gevoel en een optimale stoelgang, en dus extra eliminatie zonder hongergevoel.

WAT KRIJG JE?

 • 8 weken lang persoonlijke begeleiding ter waarde van 230€. Je krijg één intakeconsultatie van 60 minuten en daarnaast 3 opvolgconsultaties van 30 minuten. Tussendoor kan je via whatsapp of mail je vragen stellen.
 • Alle Nutrimedicine Afslanksupplementen producten gedurende 2 maanden: de leverdetox, het vegan protein body blend poeder, de fatburning supplementen en de detoxthee ter waarde van 350€.
 • Je krijgt een 6 weken mealplan met meer dan 36 recepten zodat je niet meer hoeft na te denken wat je elke avond op tafel wil zetten. Ter waarde van 25€.
 • E-Book "De Nutrimedicine Eetfilosofie" ter waarde van 45€ met meer dan 30 recepten.
 • Kortom een lijvige bundel met meer dan 100 pagina's informatie en eetinspiratie
 • In totaal krijg je meer dan 65 gezonde en slanke recepten

Kortom meer dan 100 pagina's eetinspiratie en in totaal heb je meer dan 75 recepten met eetinspiratie. Bestel de Anti Kilokuur nu aan de voordelige pakketprijs van 475€ in plaats van 650€.

Ben ik na het volgen van dit traject dan voor altijd op gewicht?

Blijvend gewicht verliezen gaat niet altijd vanzelf, het is een evenwicht en balans die je moet zoeken en vinden. Het ene moment gaat het goed en andere moment voel jij je misschien weer wat uit evenwicht, maar dankzij het traject en oefeningen weet je wel beter hoe je hiermee nu moet omgaan.

Daarnaast adviseren wij ook de DNA-test zodat jij voor eens en altijd weet hoe je lichaam metaboliseert, of je moet opletten met vetten of koolhydraten en of je aanleg hebt om bepaalde vitaminetekorten te ontwikkelen.

Je hebt nu de keuze:

1. Je blijft in de situatie zitten zoals die nu is. Grote kans dat er dus niets verandert en jij je ook niet beter in je vel gaat voelen.

2. Je werkt aan jezelf, gaat voor groei en ontwikkeling en vindt een echt eetpatroon dat bij je past en waar je altijd op terug kan vallen.

Gratis voorproefje?