Anti-kilo kuur

We genieten graag en houden van onze bourgondische levensstijl. En dat is goed, genieten moeten we vooral blijven doen. Alleen… is het belangrijk om gezond en energiek door het leven te gaan. De Anti-kilo kuur van Nutrimedicine® helpt je hierbij door je op een duurzame manier kilo’s en centimeters (overtollig vet) te laten verliezen. Je voelt je beter en gezonder. Je straalt!
De Anti-kilo kuur van Nutrimedicine® bestaat uit 3 fases en is gebaseerd op de kracht van natuurlijke eiwitten en verse pure voeding. Gecombineerd met de juiste essentiële vitamines helpt deze aanpak je om jouw lichaam en geest de perfecte balans terug te geven.


"99% van de mensen hebben baat bij een extra boost voor sneller resultaat"

De Anti-kilo kuur: 3 fases richting een stralende versie van jezelf
reset fase 1. Reset-fase: detoxen.
Italian Trulli 2. Afslank-fase: eigen vetten verbranden.
Italian Trulli 3. Stabilisatie-fase: je gezonde & lichtere versie behouden.

1. Reset-fase = 100% natuurlijke DETOX

De eerste fase is de reset fase waar we ons lichaam zullen ‘resetten’ op basis van een natuurlijke detoxkuur van 3 à 5 dagen.
Deze fase kan ook perfect en is zelf sterk te adviseren voor elke seizoensverandering.

Deze ‘body reset’ werkt op psychisch en fysiek niveau. Het is een extra motivatie voor snel gewichtsverlies bij de start van je afslankprogramma. Tegelijk hebben je organen baat bij een ‘reset’ en complete rust. Zo kunnen ze nadien functies zoals vetverbranding beter en sneller stimuleren.

In deze fase zal men je lichaam aanleren om de drang naar suiker en vetten te verminderen en de zogenaamde cravings te doen verdwijnen. De eerste 2 à 3 dagen zullen niet makkelijk zijn aangezien je lichaam zich zal moeten aanpassen. Vandaar dat het zeer belangrijk is om in deze fase vol te houden, en minimum 1 à 2 liter Nutrimedicine® thee te drinken om de honger te stillen en de lever extra te zuiveren. Het ontbijt mag je overslaan en is adviseerbaar, maar het is geen must. Het middag- en avondmaal wordt vervangen door verse lekkere home-made soep mét essentiële hoogwaardige eiwitten én vitamines van Nutrimedicine®.

Waarom verse soep aangevuld met Nutrimedicine® poeder?
We houden niet van kant-en-klare eiwitrijke maaltijden en shakes. Ze smaken vaak ondermaats en bevatten boordevol vulstoffen. Bovendien zijn de vitamines en mineralen synthetisch toegevoegd. Ze bulken van bewaarmiddelen die je lever extra belasten, waardoor deze minder kan focussen op het proces van vetverbranding en afvallen.

Wat is er zo uniek aan Nutrimedicine® poeder versus andere poeders?
Ten eerste zorgt de combinatie van zuivere plantaardige eiwitten ervoor dat er geen spierafspraak optreedt en enkel de overtollige vetten -die nog niet zijn opgeslagen- snel worden geëlimineerd. Naast de hoogwaardige eiwitten bevat Nutrimedicine® poeder krachtige botanicals (zoals oa mariadistel en ashwanganda) voor de zuivering van je lichaam extra te boosten. De aanwezige hoge dosissen lijnzaad en chiazaad zorgen voor een vol gevoel en een optimale stoelgang, en dus extra eliminatie zonder hongergevoel.

Check list fase 1:
1. Advies (niet verplicht): neem een DNA-test af. Deze kan je hier aankopen
Een DNA-test moet je zien als een éénmalige investering voor het leven en fundament van je voedingsgewoontes op lange termijn. Het zal je aangeven wat je lichaam het best metaboliseert, welke voeding je doet verdikken en welke eventuele gevoeligheden, intoleranties je hebt.
2. Zorg dat je de Nutrimedicine® thee in huis hebt
3. Zorg dat je de Nutrimedicine® detox supplementen in huis hebt
4. Zorg dat je de Nutrimedicine® Protein Blend in huis hebt


2. Afslank-fase = verbranding van opgeslagen vetcellen

Fase 2 duurt 20 tot 40 dagen en bestaat uit gezonde voeding, met een focus op koolhydraat-/ suiker- en vetarm dieet. Het doel is om eigen vetcellen te verbranden en zo gewicht te verliezen, zonder spierafbraak. Extra lichaamsbeweging is niet nodig. We streven naar een hogere vitaliteit zonder hongergevoel.

In deze fase adviseren we eveneens het concept van ‘intermittent fasting’ of 16:8 regel.

Gedurende 16 uren (met de nacht inbegrepen) vast je. Gedurende 8 uren mag je eten. Dit biedt enorme gezondheidsvoordelen. Je lichaam krijgt tijd voor recuperatie. Het kan zo de – tegenwoordig vaak voorkomende – insulineresistente symptomen (sugar cravings, vermoeidheid, dipjes, …) weer in balans brengen. Je lichaam wordt als het ware geherprogrammeerd zodat je hormonenbalans wordt hersteld. Resultaat: je voelt je weer energiek en vitaal!


De Nutrimedicine® vitamines zorgen ervoor dat de typische honger-dieet-bijwerkingen achterwege blijven. Je ervaart geen 'echte' honger. Zonder ondersteuning zou dat zeker wél het geval zijn.

Check list fase 2:
1. Advies (niet verplicht): neem een DNA-test af
Een DNA-test moet je zien als een éénmalige investering voor het leven en fundament van je voedingsgewoontes op lange termijn. Het zal je aangeven wat je lichaam het best metaboliseert, welke voeding je doet verdikken en welke eventuele gevoeligheden, intoleranties je hebt.
2. Zorg dat je de nutrimedicine® thee in huis hebt
3. Zorg dat je de nutrimedicine® fatburning supplementen in huis hebt

3. Stabilisatie-fase = gezond & energiek voor altijd

Het doel van fase 3 is om samen je gezonde en energieke versie voor altijd te behouden.

Je behoudt je gewicht en goed gevoel op basis van een plan op maat.

Nutrimedicine® gaat voor een persoonlijke aanpak en adviseert een DNA-test als uitgangspunt voor een geslaagde stabilisatie. Dit is absoluut geen must, maar kan een meerwaarde zijn. De wetenschappelijk onderbouwde resultaten zullen aangeven bij welke voeding jouw risico op gewichtstoename het grootst is. Zijn frietjes voor jou een dikmaker, of moet je eerder opletten met pasta bijvoorbeeld. Dat hangt af van persoon tot persoon.

Met of zonder DNA-test streven we samen altijd naar een gepersonaliseerd plan, dat past in jouw dagdagelijkse leven en ritme.
Wij geloven niet in een one-size-fits-all benadering, omdat we uit ervaring weten dat die minder duurzaam is. Ook zorgen de vitamines-op-maat van jouw behoeften dat er geen tekorten optreden, wat soms het geval kan zijn indien men snel afvalt.

Wist je dat ...
… 50% van een optimaal voedingsadvies-op-maat gericht moet zijn op je genetisch profiel? De andere 50% moet focussen op je voeding en levensstijl. Bekijk een voorbeeld van een DNA-verslag.

WAT KRIJG JE?

  • 8 weken lang persoonlijke begeleiding ter waarde van 230€. Je krijg één intakeconsultatie van 60 minuten en daarnaast 3 opvolgconsultaties van 30 minuten. Tussendoor kan je via whatsapp of mail je vragen stellen.
  • Alle Nutrimedicine Afslanksupplementen producten gedurende 2 maanden: de leverdetox, het vegan protein body blend poeder, de fatburning supplementen en de detoxthee ter waarde van 350€.
  • Je krijgt een 6 weken mealplan met meer dan 36 recepten zodat je niet meer hoeft na te denken wat je elke avond op tafel wil zetten. Ter waarde van 25€.
  • E-Book "De Nutrimedicine Eetfilosofie" ter waarde van 45€ met meer dan 30 recepten.
  • Kortom een lijvige bundel met meer dan 100 pagina's informatie en eetinspiratie
  • In totaal krijg je meer dan 65 gezonde en slanke recepten

Kortom meer dan 100 pagina's eetinspiratie en in totaal heb je meer dan 75 recepten met eetinspiratie. Bestel de Anti Kilokuur nu aan de voordelige pakketprijs van 475€ in plaats van 650€.