Duurzaam afvallen zonder streng dieet

Een combinatie van gezond op-maat advies, de juiste voedingssupplementen, natuurlijke detoxthee, het Protein Body Blend poeder en de Fatburning supplementen van Insentials© (FULL PLAN) is de beste manier om gezond en duurzaam gewicht te verliezen. En met een overdosis aan energie en vitaliteit.

Start nu

Voor gericht en duurzaam gewichtsverlies

Met de Anti Kilokuur leren we jou een gezond eetpatroon aan waarbij we jouw vetverbranding stimuleren met heerlijke recepten waarvan je hele gezin kan meesmullen! Hierdoor krijg je een slank en energiek lichaam die je kan behouden! 

We genieten graag en houden van onze bourgondische levensstijl. En dat is goed, genieten moeten we vooral blijven doen. Alleen… is het belangrijk om gezond en energiek door het leven te gaan. De Anti kilokuur helpt je hierbij door je op een duurzame manier kilo’s en centimeters (overtollig vet) te verliezen. Je voelt je beter en gezonder. Je straalt!


Persoonlijke begeleiding

Krijg gedurende 8 weken persoonlijke begeleiding:
1 intakegesprek van 60min +
3 opvolgconsultaties van 30min (online)

8-weken voedingsplan + supplementen

Voedingsplan met weekmenu's voor 8 weken. Ook de afslanksupplementen zitten in de kuur inbegrepen.

24/24 support via FB-community

Mogelijkheid om al je vragen via e-mail of in de FB community te stellen.

"Ik heb lang niet altijd een gezonde relatie met voeding gehad"

Toen ik nog bij mijn ouders woonde hadden wij een heel traditioneel voedingspatroon: vlees + patatjes + groenten en saus. Het soort vlees was bijna week op week hetzelfde en idem met de groentjes. Maar op zich normaal, want we aten wel elke dag vers en op mijn gewicht had dit ook geen invloed. Toen ik begon te studeren ging het mis. Ik dronk meer alcohol, at heel veel boterhammekes met choco en goedkope kant-en-klaar maaltijden. Ik werd nooit echt dik, maar ik voelde mij niet goed in mijn vel. Mijn gewicht schommelde, ik had geen energie, veel trek in zoet en mijn vetpercentage ging wel wat omhoog. Uiteindelijk wou ik het anders. Pascale Naessens kwam toen met haar 1e kookboek op de markt en ik dacht dit is het. Ik begon als een gek te sporten en startte mijn weg naar een gezonde levensstijl. Ik verloor mezelf helemaal in “mijn dieet” van gezond eten en sport. Alles moest op een bepaald moment wijken voor mijn gezond eetpatroon: ik schrapte meer en meer voedingsmiddelen. Eerst toegevoegde suikers, dan koolhydraten, daarna ook alcohol, dan ook vetten, … Maar het ergste was dat ik ook mijn sociale activiteiten begon te schrappen. Mijn gezonde levensstijl sloeg dus helemaal door. Tot ik op een gegeven moment nog 52 kg woog! Toen mijn maandstonden uitbleven en ik echt besefte dat ik mezelf niet meer was, besloot ik dat er iets moest veranderen. Ik ging van bon-vivant naar een saaie huismus die niet meer genoot van het leven! Dit was Julie niet meer!

Ik begon aan mijn mindset te werken, meer zelfliefde en balans kwamen in mijn leven. Ik ging opnieuw geloven in mijn eigen kracht en werkte aan mijn zelfbeeld. Weg onzeker meisje --- Welkom trotse madam die evenwicht en zin heeft in het leven!

En dat wens ik jou ook! Of je nu wil afvallen of een gezonde relatie met voeding wil, dit kan met de Anti Kilokuur!

Bij Amandine ging het iets anders, op haar 16de stuurde haar papa haar in Amerika voor Engels te leren, ze verbleef in een zeer arm gezin waar elke popcorn en gesmolten kaas gegeten werd mét liters cola. Groenten waren té duur. Daar besefte ze pas echt hoe belangrijk gezonde voeding is en welke impact het heeft op je huid, energie en gewicht. Toen ze startte aan haar studies op de universiteit was het snel duidelijk dat ze de beste kennis wou opdoen met alles wat lichaam en voeding te maken had. Ze startte Biomedische Wetenschappen, leerde alles van anatomie om nadien te specialiseren in voedingsleer. Ze trok nadien naar Nederland, op de universiteit te Wageningen waar ze een additionele specialisatie van voedingstechnologie bijstudeerde. Vorig jaar volgde ze ook de richting van orthomoleculaire voeding en supplementen. Meer dan ooit beseft ze hoe belangrijk het is om naar de oorzaak van een symptoom te kijken en niet enkel naar het symptoom. Ook voor het afvallen is dit van belang. Vetverbranding is juist ‘a mission impossible’ als je ontgiftingsorgaan (lever) overbelast is. Daarop gaan we dus ook werken tijdens de anti-kilokuur.

Welke relatie jij ook hebt afgelegd op vlak van voeding: van eindeloos diëten naar een te gezond eetpatroon waardoor je niet meer kan genieten van jouw leven of gewoon controle verliest van porties of weten wat nu goed of niet goed is. De Anti Kilokuur is gemaakt om jou weer helemaal back-on-track te zetten! Daarnaast is een DNA test zeker een additionele waarde om exact te weten hoe jouw uniek lichaam bepaald voedingsstoffen metaboliseert.

Herken jij het volgende?

 • Je bent te zwaar en frustreert je mateloos. Je zou beter in je vel zitten met een paar kilo minder.
 • Je wilt enkele kilo's verliezen en je streefgewicht halen. Niet voor even, maar voor de rest van je leven!
 • Je hebt al zoveel diëten geprobeerd, maar nooit met blijvend resultaat.
 • Je hebt al zoveel geld uitgegeven aan shakes en andere dieetproducten, maar zonder blijvend resultaat.
 • Je wil afvallen met natuurlijke & echte voeding, zonder shakes of andere dieetvoedingsmiddelen.
 • Je hebt geen inspiratie voor wat je elke dag op tafel moet zetten. Je eet eentonig en vaak hetzelfde.
 • Je gaat eten bij stress, verdriet of onrust waardoor je vaak emotionele eetbuien hebt.
 • Je wilt meer energie, een betere gezondheid en een gezond & gelukkig leven
 • Je wilt kunnen genieten van eten en een lekkere gezonde maaltijd, zonder je zorgen te moeten maken over je gewicht.
 • Je wilt met plezier en trots in de spiegel naar jezelf kunnen kijken. Nu voel je vaak afkeer tegenover jezelf.
 • Je bent het gejojo beu en wil voor eens en altijd een gezonde levensstijl en een goed gewicht.

Na dit traject ...

 • Kan jij in no-time simpele en lekkere gerechten op tafel zetten.
 • Ben jij je overtollige kilo’s kwijt waardoor jij veel beter in je vel zit
 • Heb je terug energie waardoor je terug meer geniet van je leven
 • Ben jij trots en fier op jezelf en op je spiegelbeeld. Je bent gelukkig met jezelf en je uiterlijk
 • Heb je een nieuwe kledingmaat waarbij jij je comfortabel voelt.
 • Weet je beter wat gezonde voeding is en maak je andere keuze waardoor je een beter gebalanceerd eetpatroon hebt
 • Heb je een evenwichtig voedingspatroon met focus op pure & echte voeding waarbij ook nog ruimte is om te genieten
 • Weet je hoe je jouw vetverbranding kan stimuleren
 • Heb je minder last van suikercravings
anti kilokuur

Afvallen zonder honger

- Verlies overtollig kilo's, zonder jojo-effect
- Verlies ongewenst buikvet en cm's
- Krijg persoonlijke begeleiding 
- Leer anders koken door gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
- Volg op eigen tempo

start nu

Wat anderen zeggen:

Hoe werkt de Anti Kilokuur?

De Anti-kilo kuur bestaat uit 3 fases en is gebaseerd op de kracht van natuurlijke eiwitten en verse pure voeding. Gecombineerd met de juiste essentiële vitamines helpt deze aanpak je om jouw lichaam en geest de perfecte balans terug te geven.

1. Detoxfase 

= 100% natuurlijke DETOX

De eerste fase is de reset fase waar we ons lichaam zullen ‘resetten’ op basis van een natuurlijke detoxkuur van 3 à 5 dagen.
Deze fase kan ook perfect en is zelf sterk te adviseren voor elke seizoensverandering.

Deze ‘body reset’ werkt op psychisch en fysiek niveau. Het is een extra motivatie voor snel gewichtsverlies bij de start van je afslankprogramma. Tegelijk hebben je organen baat bij een ‘reset’ en complete rust. Zo kunnen ze nadien functies zoals vetverbranding beter en sneller stimuleren.

In deze fase zal men je lichaam aanleren om de drang naar suiker en vetten te verminderen en de zogenaamde cravings te doen verdwijnen. De eerste 2 à 3 dagen zullen niet makkelijk zijn aangezien je lichaam zich zal moeten aanpassen. Vandaar dat het zeer belangrijk is om in deze fase vol te houden, en minimum 1 à 2 liter detox thee te drinken om de honger te stillen en de lever extra te zuiveren. Het ontbijt mag je overslaan en is adviseerbaar, maar het is geen must. Het middag- en avondmaal wordt vervangen door verse lekkere home-made soep mét essentiële hoogwaardige eiwitten én vitamines van Nutrimedicine.

2. Vetverbrandings- fase 

= verbranding van opgeslagen vetcellen

Fase 2 duurt 20 tot 40 dagen en bestaat uit gezonde voeding, met een focus op koolhydraat-/ suiker- en vetarm dieet. Het doel is om eigen vetcellen te verbranden en zo gewicht te verliezen, zonder spierafbraak. Extra lichaamsbeweging is niet nodig. We streven naar een hogere vitaliteit zonder hongergevoel.

In deze fase adviseren we eveneens het concept van ‘intermittent fasting’ of 16:8 regel. Gedurende 16 uren (met de nacht inbegrepen) vast je. Gedurende 8 uren mag je eten. Dit biedt enorme gezondheidsvoordelen. Je lichaam krijgt tijd voor recuperatie. Het kan zo de – tegenwoordig vaak voorkomende – insulineresistente symptomen (sugar cravings, vermoeidheid, dipjes, …) weer in balans brengen. Je lichaam wordt als het ware geherprogrammeerd zodat je hormonenbalans wordt hersteld. Resultaat: je voelt je weer energiek en vitaal!


De Insentials® vitamines zorgen ervoor dat de typische honger-dieet-bijwerkingen achterwege blijven. Je ervaart geen 'echte' honger. Zonder ondersteuning zou dat zeker wél het geval zijn.

3. Stabilisatie-fase 

= gezond & energiek voor altijd

Het doel van fase 3 is om samen je gezonde en energieke versie voor altijd te behouden.

Je behoudt je gewicht en goed gevoel op basis van een plan op maat.

Nutrimedicine® gaat voor een persoonlijke aanpak en adviseert een DNA-test als uitgangspunt voor een geslaagde stabilisatie. Dit is absoluut geen must, maar kan een meerwaarde zijn. De wetenschappelijk onderbouwde resultaten zullen aangeven bij welke voeding jouw risico op gewichtstoename het grootst is. Zijn frietjes voor jou een dikmaker, of moet je eerder opletten met pasta bijvoorbeeld. Dat hangt af van persoon tot persoon.

Met of zonder DNA-test streven we samen altijd naar een gepersonaliseerd plan, dat past in jouw dagdagelijkse leven en ritme.
Wij geloven niet in een one-size-fits-all benadering, omdat we uit ervaring weten dat die minder duurzaam is. Ook zorgen de vitamines-op-maat van jouw behoeften dat er geen tekorten optreden, wat soms het geval kan zijn indien men snel afvalt.

Wist je dat ...
… 50% van een optimaal voedingsadvies-op-maat gericht moet zijn op je genetisch profiel? De andere 50% moet focussen op je voeding en levensstijl. Bekijk een voorbeeld van een DNA-verslag.

Meer info over de DNA-test

Wat krijg je?

 • Je krijgt minstens 8 weken persoonlijke begeleiding. Iedereen start met de detox en de vetverbrandingsfase. Je krijgt hierbij online één intakegesprek en 3 opvolgconsultaties ter waarde van €230* 
 • Alle afslankproducten (thee + protein body blend) en voedingssupplementen (detox + fatburner) van de detox en vetverbrandingsfase gedurende 8 weken ter waarde van €350*
 • Je krijgt een 8 weken voedingsplan + wetenschappelijk onderbouwde richtlijnen met tips & advies om jouw doelen te behalen. Vanaf nu hoef je niet meer na te denken wat je elke avond op tafel wil zetten. Ter waarde van 45€ (NIEUWE VERSIE)
 • E-Book "De Nutrimedicine Eetfilosofie" ter waarde van 15€ met extra recepten voor tijdens de stabilisatiefase.
 • Kortom een lijvige bundel met meer dan 100 pagina's informatie en eetinspiratie
 • Toegang tot de FB-community waar je al je vragen kan stellen en ook motivatie van vinden. In deze community gaan Amandine & Julie af en toe live met extra uitleg & video's over voeding (NIEUW)

*Indien je streefgewicht na 8 weken nog niet gehaald is, heb je de keuze of je de Anti Kilokuur verder zet met of zonder begeleiding:

Bestel nu je startpakket ter waarde van €575 in plaats van €640

parallax

Wil jij jezelf ook energieker en beter in je vel voelen? Laat je begeleiden!

Start nu

Je hebt nu de keuze:

 • Je blijft in de situatie zitten zoals die nu is. Grote kans dat er dus niets verandert en jij je ook niet beter in je vel gaat voelen.
 • Je werkt aan jezelf, gaat voor groei en ontwikkeling en vindt een echt eetpatroon dat bij je past en waar je altijd op terug kan vallen. Als je instapt in de Anti Kilokuur start je voor minstens 8 weken.

Gericht en blijvend gewichtsverlies met de Anti Kilokuur.

Neem je gezondheid nu in handen

start nu

Ontdek

onze weightloss shop!

 • 100% natuurlijke detoxthee
 • Intense Lever Detox supplement
 • Voedings- DNA-TEST
 • Fatburning supp
×