Ontdek onze Anti kilokuur

Een combinatie van gezond op-maat advies, de juiste voedingssupplementen, natuurlijke detoxthee, het Nutrimedicine Protein Body Blend en de Fatburningsupplementen (FULL PLAN) is de beste en snelste manier om gezond en duurzaam gewicht te verliezen zonder spierafbraak, en met een overdosis aan energie en vitaliteit. Zet je op de wachtlijst voor de volgende lancering op 8 maart van de Anti Kilokuur!

zet je op de wachtlijst

Voor gericht en duurzaam gewichtsverlies

Met de Anti Kilokuur willen we jou leren hoe je jouw vetverbranding stimuleert met heerlijke recepten waarvan je hele gezin kan meesmullen!

We genieten graag en houden van onze bourgondische levensstijl. En dat is goed, genieten moeten we vooral blijven doen. Alleen… is het belangrijk om gezond en energiek door het leven te gaan. De Anti-kilo kuur van Nutrimedicine helpt je hierbij door je op een duurzame manier kilo’s en centimeters (overtollig vet) te laten verliezen. Je voelt je beter en gezonder. Je straalt!


Persoonlijke begeleiding

Krijg gedurende 8 weken persoonlijke begeleiding:
1 intakegesprek van 60min +
3 opvolgconsultaties van 30min.

6-weken voedingsplan + supplementen

Voedingsplan met weekmenu's voor 6 weken + extra recepten ter inspiratie. Ook de afslanksupplementen zitten in de kuur inbegrepen.

24/24 support via Whatsapp

Mogelijkheid om al je vragen via e-mail of whatsapp te stellen. 

"Ik heb lang niet altijd een gezonde relatie met voeding gehad"

Toen ik nog bij mijn ouders woonde hadden wij een heel traditioneel voedingspatroon: vlees + patatjes + groenten en saus. Het soort vlees was bijna week op week hetzelfde en idem met de groentjes. Maar op zich normaal, want we aten wel elke dag vers en op mijn gewicht had dit ook geen invloed. Toen ik begon te studeren ging het mis. Ik dronk meer alcohol, at heel veel boterhammekes met choco en goedkope kant-en-klaar maaltijden. Ik werd nooit echt dik, maar ik voelde mij niet goed in mijn vel. Mijn gewicht schommelde, ik had geen energie, veel trek in zoet en mijn vetpercentage ging wel wat omhoog. Uiteindelijk wou ik het anders. Pascale Naessens kwam toen met haar 1e kookboek op de markt en ik dacht dit is het. Ik begon als een gek te sporten en startte mijn weg naar een gezonde levensstijl. Ik verloor mezelf helemaal in “mijn dieet” van gezond eten en sport. Alles moest op een bepaald moment wijken voor mijn gezond eetpatroon: ik schrapte meer en meer voedingsmiddelen. Eerst toegevoegde suikers, dan koolhydraten, daarna ook alcohol, dan ook vetten, … Maar het ergste was dat ik ook mijn sociale activiteiten begon te schrappen. Mijn gezonde levensstijl sloeg dus helemaal door. Tot ik op een gegeven moment nog 52 kg woog! Toen mijn maandstonden uitbleven en ik echt besefte dat ik mezelf niet meer was, besloot ik dat er iets moest veranderen. Ik ging van bon-vivant naar een saaie huismus die niet meer genoot van het leven! Dit was Julie niet meer!

Ik begon aan mijn mindset te werken, meer zelfliefde en balans kwamen in mijn leven. Ik ging opnieuw geloven in mijn eigen kracht en werkte aan mijn zelfbeeld. Weg onzeker meisje --- Welkom trotse madam die evenwicht en zin heeft in het leven!

En dat wens ik jou ook! Of je nu wil afvallen of een gezonde relatie met voeding wil, dit kan met de Anti Kilokuur!

Bij Amandine ging het iets anders, op haar 16de stuurde haar papa haar in Amerika voor Engels te leren, ze verbleef in een zeer arm gezin waar elke popcorn en gesmolten kaas gegeten werd mét liters cola. Groenten waren té duur. Daar besefte ze pas echt hoe belangrijk gezonde voeding is en welke impact het heeft op je huid, energie en gewicht. Toen ze startte aan haar studies op de universiteit was het snel duidelijk dat ze de beste kennis wou opdoen met alles wat lichaam en voeding te maken had. Ze startte Biomedische Wetenschappen, leerde alles van anatomie om nadien te specialiseren in voedingsleer. Ze trok nadien naar Nederland, op de universiteit te Wageningen waar ze een additionele specialisatie van voedingstechnologie bijstudeerde. Vorig jaar volgde ze ook de richting van orthomoleculaire voeding en supplementen. Meer dan ooit beseft ze hoe belangrijk het is om naar de oorzaak van een symptoom te kijken en niet enkel naar het symptoom. Ook voor het afvallen is dit van belang. Vetverbranding is juist ‘a mission impossible’ als je ontgiftingsorgaan (lever) overbelast is. Daarop gaan we dus ook werken tijdens de anti-kilokuur.

Welke relatie jij ook hebt afgelegd op vlak van voeding: van eindeloos diëten naar een te gezond eetpatroon waardoor je niet meer kan genieten van jouw leven of gewoon controle verliest van porties of weten wat nu goed of niet goed is. De Anti Kilokuur is gemaakt om jou weer helemaal back-on-track te zetten! Daarnaast is een DNA test zeker een additionele waarde om exact te weten hoe jouw uniek lichaam bepaald voedingsstoffen metaboliseert.

Merk jij dat ...

 • ... je futloos en moe door het leven gaat?
 • … je veel beter in je vel zou zitten met een paar kilo’s minder?
 • … jij jezelf nooit op de eerste plaats zet en liever jezelf klein houdt en niet de dingen doet die je graag wil doen?
 • … je geen inspiratie hebt voor wat je elke dag op tafel moet zetten? En dus elke week hetzelfde eet?
 • … je geen balans vindt in je hoofd waardoor je vaak rusteloos bent en niet geniet van de dingen om je heen?
 • … je niet graag naar jezelf in de spiegel kijkt en dus ook niet liefdevol tegen jezelf communiceert?
 • … je graag meer zou bewegen maar geen tijd en energie hebt om eraan te beginnen?

Na dit traject ...

 • Kan jij in no-time simpele en lekkere gerechten op tafel zetten.
 • Ben jij je overtollige kilo’s kwijt waardoor jij veel beter in je vel zit
 • Heb je terug energie waardoor je terug meer geniet van je leven
 • Weet je beter wat gezonde voeding is en maak je andere keuze waardoor je een beter gebalanceerd eetpatroon hebt
 • Heb je een evenwichtig voedingspatroon met focus op pure & echte voeding waarbij ook nog ruimte is om te genieten
 • Weet je hoe je jouw vetverbranding kan stimuleren
 • Heb je minder last van suikercravings
anti kilokuur

Aankopen kan vanaf 8 maart

Afvallen kan ook makkelijk en leuk zijn!
Met de Anti Kilokuur willen we jou leren hoe je jouw vetverbranding stimuleert met heerlijke recepten en onze voedingssupplementen! Recepten zijn goedgekeurd door alle gezinsleden!

Voordelige pakketprijs € 475 in plaats van € 650 als je op de wachtlijst staat!

Zet je op de wachtlijst

Wat anderen zeggen:

Hoe werkt de Anti Kilokuur?

De Anti-kilo kuur van Nutrimedicine bestaat uit 3 fases en is gebaseerd op de kracht van natuurlijke eiwitten en verse pure voeding. Gecombineerd met de juiste essentiële vitamines helpt deze aanpak je om jouw lichaam en geest de perfecte balans terug te geven.

1. Reset-fase 

= 100% natuurlijke DETOX

De eerste fase is de reset fase waar we ons lichaam zullen ‘resetten’ op basis van een natuurlijke detoxkuur van 3 à 5 dagen.
Deze fase kan ook perfect en is zelf sterk te adviseren voor elke seizoensverandering.

Deze ‘body reset’ werkt op psychisch en fysiek niveau. Het is een extra motivatie voor snel gewichtsverlies bij de start van je afslankprogramma. Tegelijk hebben je organen baat bij een ‘reset’ en complete rust. Zo kunnen ze nadien functies zoals vetverbranding beter en sneller stimuleren.

In deze fase zal men je lichaam aanleren om de drang naar suiker en vetten te verminderen en de zogenaamde cravings te doen verdwijnen. De eerste 2 à 3 dagen zullen niet makkelijk zijn aangezien je lichaam zich zal moeten aanpassen. Vandaar dat het zeer belangrijk is om in deze fase vol te houden, en minimum 1 à 2 liter Nutrimedicine® thee te drinken om de honger te stillen en de lever extra te zuiveren. Het ontbijt mag je overslaan en is adviseerbaar, maar het is geen must. Het middag- en avondmaal wordt vervangen door verse lekkere home-made soep mét essentiële hoogwaardige eiwitten én vitamines van Nutrimedicine.

2. Afslank-fase 

= verbranding van opgeslagen vetcellen

Fase 2 duurt 20 tot 40 dagen en bestaat uit gezonde voeding, met een focus op koolhydraat-/ suiker- en vetarm dieet. Het doel is om eigen vetcellen te verbranden en zo gewicht te verliezen, zonder spierafbraak. Extra lichaamsbeweging is niet nodig. We streven naar een hogere vitaliteit zonder hongergevoel.

In deze fase adviseren we eveneens het concept van ‘intermittent fasting’ of 16:8 regel. Gedurende 16 uren (met de nacht inbegrepen) vast je. Gedurende 8 uren mag je eten. Dit biedt enorme gezondheidsvoordelen. Je lichaam krijgt tijd voor recuperatie. Het kan zo de – tegenwoordig vaak voorkomende – insulineresistente symptomen (sugar cravings, vermoeidheid, dipjes, …) weer in balans brengen. Je lichaam wordt als het ware geherprogrammeerd zodat je hormonenbalans wordt hersteld. Resultaat: je voelt je weer energiek en vitaal!


De Nutrimedicine® vitamines zorgen ervoor dat de typische honger-dieet-bijwerkingen achterwege blijven. Je ervaart geen 'echte' honger. Zonder ondersteuning zou dat zeker wél het geval zijn.

3. Stabilisatie-fase 

= gezond & energiek voor altijd

Het doel van fase 3 is om samen je gezonde en energieke versie voor altijd te behouden.

Je behoudt je gewicht en goed gevoel op basis van een plan op maat.

Nutrimedicine® gaat voor een persoonlijke aanpak en adviseert een DNA-test als uitgangspunt voor een geslaagde stabilisatie. Dit is absoluut geen must, maar kan een meerwaarde zijn. De wetenschappelijk onderbouwde resultaten zullen aangeven bij welke voeding jouw risico op gewichtstoename het grootst is. Zijn frietjes voor jou een dikmaker, of moet je eerder opletten met pasta bijvoorbeeld. Dat hangt af van persoon tot persoon.

Met of zonder DNA-test streven we samen altijd naar een gepersonaliseerd plan, dat past in jouw dagdagelijkse leven en ritme.
Wij geloven niet in een one-size-fits-all benadering, omdat we uit ervaring weten dat die minder duurzaam is. Ook zorgen de vitamines-op-maat van jouw behoeften dat er geen tekorten optreden, wat soms het geval kan zijn indien men snel afvalt.

Wist je dat ...
… 50% van een optimaal voedingsadvies-op-maat gericht moet zijn op je genetisch profiel? De andere 50% moet focussen op je voeding en levensstijl. Bekijk een voorbeeld van een DNA-verslag.

Meer info over de DNA-test

Wat krijg je?

 • 8 weken lang persoonlijke begeleiding ter waarde van 230€. Je krijg één intakeconsultatie van 60 minuten en daarnaast 3 opvolgconsultaties van 30 minuten. Tussendoor kan je via whatsapp of mail je vragen stellen.
 • Alle Nutrimedicine Afslanksupplementen producten gedurende 2 maanden: de leverdetox, het vegan protein body blend poeder, de fatburning supplementen en de detoxthee ter waarde van 350€.
 • Je krijgt een 6 weken voedingsplan + richtlijnen met meer dan 36 recepten zodat je niet meer hoeft na te denken wat je elke avond op tafel wil zetten. Ter waarde van 45€.
 • E-Book "De Nutrimedicine Eetfilosofie" ter waarde van 25€ met meer dan 30 recepten.
 • Kortom een lijvige bundel met meer dan 100 pagina's informatie en eetinspiratie
 • In totaal krijg je meer dan 75 gezonde en slanke recepten

Kortom meer dan 100 pagina's eetinspiratie en in totaal heb je meer dan 75 recepten met eetinspiratie.
Bestel de Anti Kilokuur nu aan de voordelige pakketprijs van 475€ in plaats van 650€.

Nog meer feedback:

Ik ben zo blij dat ik dankzij de Anti Kilokuur mijn knop heb kunnen omdraaien. Ik ben meteen goed gestart en zie resultaat. Ook mijn slaap is beter en daardoor heb ik ook meer motivatie om te sporten!

Evi

Wat anderen zeggen:

Vooral DANKU!! Dit was een super aangenamen ervaring en positieve ervaring voor mij. Geen strenge manier van communiceren van 'doe dit en dat' en dan volgende week op de weegschaal en bang zijn als er niets af gaat zijn. Ik doe alles nu op mijn gevoel en ik voel me stukken beter in mijn vel!

Sofie

nutrimedicine.be

Wil jij jezelf ook energieker en beter in je vel voelen? Laat je begeleiden!

Zet je op de wachtlijst

Je hebt nu de keuze:

 • Je blijft in de situatie zitten zoals die nu is. Grote kans dat er dus niets verandert en jij je ook niet beter in je vel gaat voelen.
 • Je werkt aan jezelf, gaat voor groei en ontwikkeling en vindt een echt eetpatroon dat bij je past en waar je altijd op terug kan vallen.

Gratis voorproefje?

Neem je gezondheid nu in handen

Gericht en blijvend gewichtsverlies met de Anti Kilokuur.
ZET JE NU OP DE WACHTLIJST EN KRIJG ALS EERST DE KANS OM AAN TE KOPEN VOOR DE PAKKETPRIJS VAN €475.
Plaatsen zullen beperkt zijn.

zet je nu op de wachtlijst

Ontdek

onze weightloss shop!

 • 100% natuurlijke detoxthee
 • Intense Lever Detox supplement
 • Voedings- DNA-TEST
 • Fatburning supp